Feedback

Забобонні подарунки

04.02.2014 1468

Є категорія подарунків, які з тієї чи іншої причини дарувати не можна. Це і носові хустки, і столові прилади, і багато ще інших речей. До таких подарунків відносяться і годинник.
Заборона на дарування годин пов'язаний з марновірством, яке прийшло з Китаю. Жителі Піднебесної досі вірять, що подарувати годинник - значить запросити людину на похорон.
Інша прикмета говорить про те, що годинник є символом розставання. Вважається, що вони відраховує час до розлуки. І на весілля годинник не прийнято дарувати, тому що в такому випадку союз молодят буде недовгим.
На заході вірять, що, подарувавши людині годинник, ви скорочуєте його життя . Згідно марновірству, людина проживе рівно стільки, скільки будуть ходити годинник.
З точки зору етикету, годинник у подарунок можуть означати, що ви натякаєте людині на її непунктуальність, а це може дуже сильно образити. А якщо ви все ж бажаєте подарувати годинник, то слід піднести їх як красивий атрибут.
Обдурити прикмету можна, обігравши дарування годин, як угоду купівлі-продажу. Скажіть людині якій даруєте: «Я у тебе куплю двері , а ти купи у мене годинник», обміняйтеся при цьому чисто символічно дрібними монетами. Такий сценарій, звичайно, можливий тільки в тому випадку, якщо ви впевнені, що з почуттям гумору у людини все гаразд і його ваша пропозиція не образить .

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт