Feedback

З передсвятом Нового року!

31.12.2019 1432

З Новим роком! Нехай веселі дзвіночки наповнять серце радістю, нехай яскраві вогники подарують добру надію! Бажаю з новими силами та щасливими відчуттями досягати нових успіхів та здійснювати свої мрії у новому році. Нехай щастить кожного дня, нехай вдача буде поруч увесь рік!

***
Вітаю з Новим роком! Бажаю від усієї душі великих справ та доброї вдачі, міцного здоров’я та щирої любові, неймовірного щастя та здійснення бажаної мрії, вірних друзів та веселих свят з дорогими серцю людьми.

***
Щиро вітаю з Новим роком! Нехай усі невдачі та втрати стануть лиш порошинкою минулого. Нехай цей рік подарує лише щастя та добробут, у сердці полихає яскравий вогонь любові, а вдачі та везіння достатньо буде на весь рік.

***
В цей святковий день хочу привітати вас з Новим роком! Хай у вашій сім’ї завжди панують кохання, щастя й благодать. Нехай здоров’я прибавляється щодня. Посмішки нехай освітлюють все довкола, а погляд нехай блищить так, немов новорічна ялинка. З святом вас!

***
Вітаю з Новим Роком. Нехай він буде добрим та щасливим, нехай Дід Мороз подарує ключ до здійснення завітної мрії, нехай твоя душа сяє радістю, немов новорічна ялинка яскравими вогнями, нехай твої очі блищать від щастя, наче сніг узимку на сонці.

***
З Новим роком! Хай Цей рік зиче вашему дому щастя і здоров’я. Щоб в гості приходили тільки хороші люди і ви не знали біди. Нехай збуваються всі мріі, і житие стане краще, легче і веселіше.

***
Сердечно вітаю з Новим роком!
Щиро бажаю здоров’я, щастя, добра, оптимізму та незгасної життєвої енергії.
Нехай Новий рік принесе радість, благополуччя, мир і спокій у ваші родини.

***
З Новим роком! Нехай цей рік принесе нам багато щастя, удачі, посмішок, тепла і світла. Нехай він буде сповнений яскравими фарбами, приємними враженнями і радісними подіями. Бажаю всім у новому році бути здоровими, красивими, коханими і успішними!

***
Щиро вітаю Вас із Новим роком! Бажаю Вам в наступному році бути в оточенні виключно позитивних і доброзичливих людей, переживати тільки приємні емоції, радіти кожному прожитому дню, дарувати радість та посмішки оточуючим. І нехай цей Новий рік стане для Вас особливим.

***
Прийміть мої найщиріші вітання з Новим Роком! Бажаю, щоб у новому році у вас здійснилися найзаповітніші і потаємні бажання, щоб були щасливі і здорові ви і ваші близькі, щоб пані удача не обходила вас стороною, а всі розпочаті справи закінчувалися тріумфально!

***
У Новому Році, перш за все, хочу побажати любові. Як би ми не намагалися зрозуміти цей світ з допомогою раціональних законів, це виявляється неможливим. Єдине, що рухає сьогодні світом — це любов. Заради любові відбуваються самі неймовірні подвиги, люди відправляються в самі небезпечні подорожі й роблять найбільші відкриття. Тому нехай ваше життя буде сповнене цим прекрасним почуттям весь наступний рік. Любіть, все що ви робите і робіть все, що любите, і ви дуже скоро помітите, як оточуючі віддячать вам тим же.

***
Вітаю з Новим Роком! Нехай рік буде ще цікавішим, веселішим і вдалішим. Успіхів, щастя та задоволення в Новому Році!

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.






Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт