Feedback

Обираємо подарунок чоловікові на ювілей 50 років

28.12.2019 1171

Квитки на футбол або на бокс. Атмосфера адреналіну, азарту, емоції величезного стадіону або жаркого рингу - це сподобається багатьом. Може, чоловік піде туди з одним, а може і з вами - будьте готові повеселитися!
Якісні навушники. Вибір варіантів просто величезний - можна подарувати геймерські з гарнітурою, бездротові, водонепроникні. Самий шик - з бездротовою провідністю, це найкраще, що зараз є.
Дрон або квадрокоптер. Жоден чоловік не порахує цей подарунок дитячим або недоречним. Він точно захоче запускати його знову і знову, буде в захваті. Просто подаруйте, і ви самі побачите його реакцію.
Самокат для дорослих. Електричний, триколісний, що складається - варіантів зараз багато. На день народження чоловікові можна подарувати і таку незвичайну річ, чому б і ні. Якщо він добирається в офіс пішки, і в основному сидить за робочим столом - він оцінить можливість додатково порухатися.
Сертифікат в барбершоп. Особливо вдалий і оригінальний презент для володаря бороди і вусів. Нехай хоч один раз досвідчені брадобреї приведуть його зачіску і бороду в порядок, і він відчує атмосферу чоловічого салону. Може, постійно ходити і не буде, але це цікавий досвід.
Хороший спортивний одяг. Якщо чоловік відвідує тренажерний зал, можна подарити футболку від модного бренду або зручні штани, або легку кофту - зайдіть в спортивний магазин, ви точно побачите там багато цікавого.
Дегустацію віскі. Як варіант - пива або вина і сиру. Зараз таке є в багатьох містах. Відмінний оригінальний подарунок, чоловік навчиться краще розбиратися в улюбленому напої, а потім в компанії буде розповідати про нього, як досвідчений сомельє.
Гру в лазертаг. Не знаєте, що можна подарувати чоловікові, - подаруйте розвагу разом з друзями. Яскраві емоції, активна гра - ви ще довго будете згадувати її все разом!
Курс масажу. Для чоловіка, який часто скаржиться, що болить спина, але при цьому не хоче робити зарядку або їздити до масажиста. Пошукайте фахівця, який виїжджає на будинок, відмовок не буде. І чоловік точно скаже вам спасибі, коли його спина перестане нити, а плечі розслабляться.
Подарункове видання книги. Підійде, якщо чоловік любить читати, або у нього є явне хобі - тоді можна дарувати розкішний альманах про історію зброї, автомобілі, футбол та інше, чим він захоплюється.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт