Feedback

Обираємо оригінальний подарунок чоловікові на 50 років

28.12.2019 512

Фітнес-браслет. Він потрібний не тільки спортсменам. Звичайно, допоможе рахувати кроки, вимірювати пульс. Ці пристрої також вміють відстежувати сон і будити в швидкій фазі, так прокидатися легше.
Топову електробритву з безліччю насадок і водонепроникною функцією. Якщо у нього простенький верстат - можна подарувати чоловікові на день народження щось сучасне, і йому точно буде цікаво користуватися супермодним девайсом!
Стрибок з парашутом. Варто заздалегідь ненав'язливо з'ясувати, чи хотів би такого чоловік, і якщо так - нехай нарешті у нього не буде шансу відкладати. А якщо стрибнете з ним - буде взагалі маса емоцій і захвату.
Шкіряний ремінь. Але якщо строгий - то дуже якісний, від відомого бренду. А можна подарувати брутальний, з грубої шкіри ручної вичинки, - для сильного альфа-самця, любителя підкреслити свою мужність.
Мініпивоварня. Дуже незвичайна ідея для подарунка, але йому буде цікаво, і можливо, це стане його новим хобі.
Набір для покеру. Якщо хочете зробити хороший подарунок чоловікові на день народження, купіть сріблястий чемоданчик з фішками, і він з компанією друзів буде із задоволенням розважатися.
Конструктор Ugears. Він точно захоче його збирати, а потім готова модель займе місце у вашому домі. І, можливо, потім чоловік захоче ще таких подарунків.
Урок екстремального водіння. Водій точно оцінить! Початківцю буде корисно навчитися, а досвідчений захоче всім показати, як він вміє! Практика показує, що крім інструкторів всім є там чого навчитися. Це корисний презент.
Геймпад для телефону. Джойстик, який підключається до телефону, так що грати набагато зручніше. Тим більше, чоловік зможе це робити де завгодно - джойстик легкий і компактний. Якщо чоловік грає на телефоні - даруєте, і ви не прогадаєте.
Поїздку на вихідні в заміський клуб. Відмінний вибір цікавого подарунка чоловікові, і ви теж з ним відпочинете. Удвох в затишному котеджі, з басейном або відкритою водоймою, з баром і розвагами. Просто розкішний відпочинок і романтика під заміськими зірками.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт