Feedback

Невдалі колективні подарунки керівнику

04.02.2014 2821

Практично перед кожним святом співробітники хочуть зробити подарунок своєму керівнику. Добре, якщо ви знаєте пристрасті і побажання свого керівника, тоді подарунок вибрати не складе особливих труднощів. Але часто в колективах на цьому грунті трапляються навіть конфлікти, бо обов'язково знайдеться який-небудь «розумник» , який наполягатиме на невдалому варіанті подарунка, і найсумніше, що він обов'язково знайде своїх послідовників і прихильників.

Які ж подарунки ні в якому разі не варто дарувати керівникові?

Гроші. По-перше, це неетично. Друге, не дуже розумно дарувати гроші людині, яка платить вам зарплату. Ну, а по-третє, навряд чи керівник взагалі прийме такий подарунок.

Якщо керівник - жінка, то ні в якому разі не даруйте їй нижню білизну, панчохи , піжами або пеньюари. Це суперечить правилам етикету: подарунки прийнято розпаковувати у присутності дарувальника, як себе буде почувати жінка- керівник, розпакувавши такий подарунок при своїх співробітниках, особливо, якщо серед них є чоловіки? Такі інтимні подарунки можуть дозволити собі подарувати тільки дуже близькі люди.

Косметика, парфумерія, набори для догляду за тілом. Такий подарунок, в принципі, має право на існування, але ні в якому разі не в якості колективного подарунка керівникові. Вгадати з ароматом парфумів або палітрою косметики неможливо, як неможливо вгадати і бренд. А от всякі шампуні, креми, гелі для душу та дезодоранти взагалі можуть бути сприйняті, як образа. У такому подарунку керівник може угледіти натяк на свою неохайність.

Алкогольні напої та курильні приналежності. Не варто дарувати таких подарунків, навіть якщо ви знаєте, що керівник ваш є курцем або цінує хороший алкоголь. Такий подарунок буде доречний тільки колекціонерові, що збирає алкогольні напої або приналежності для куріння.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання для керівника, в якому знаходиться 87 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Як вибрати подарунок керівникові

    Як вибрати подарунок керівникові

    Робити подарунок керівнику від колективу прийнято як мінімум раз на рік - на День Народження. Але ж є ще й Новий Рік, і день Захисника Вітчизни. А в деяких фірмах прийнято робити подарунки керівнику у день народження фірми. І кожен раз виникає питання - що ж подарувати? А ... 3335

  • Що подарувати начальникові

    Що подарувати начальникові

    Багато колективів стикаються з непростим питанням - що подарувати начальникові? Що дарувати людині, у якої все є? Для початку подарунок повинен бути непростим, елегантним, оригінальним, ексклюзивним. Також вибір подарунка буде залежати від статі ... 3732

  • Ручка в якості подарунка: поради

    Ручка в якості подарунка: поради

    Ручка у ... 1831

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт