Feedback

Що подарувати, щоб вами ще більше пишався чоловік

28.12.2019 500

Виїзд на організовану риболовлю. Чоловікові на день народження можна подарувати такий незвичайний презент, як поїздка з друзями або удвох на спеціальну водойму, де видадуть всі спорядження, і риба точно впіймається. Там же можна влаштувати пікнік і святкування. Море емоцій забезпечено!
Подушку U-форми під шию. Хороший варіант, якщо чоловік багато часу проводить в машині, так він зможе легко подрімати з комфортом. Якщо ж користується громадським транспортом і далеко їздить, можна подарувати надувну, щоб і місця в сумці не займала, і завжди була під рукою.
Хороший светр. Часто кажуть, що одяг - не подарунок, але багатьом дружинам так важко вмовити чоловіка відправитися в магазин і щось приміряти. А так він отримає стильний м'який новий светр, обраний турботливою дружиною.
Незвичайна парасолька. Звичайну парасольку точно не цікаво отримати в подарунок від люблячої дружини, так що варто вибрати оригінальну, наприклад, з рукояткою у вигляді меча Джедая. Пошукайте ідеї в мережі, що вам сподобається.
Швейцарський ніж-мультитул Victorinox. Традиційно входить в список найкращих подарунків чоловікові на день народження. Якщо такого ще немає - кожен чоловік зрадіє, вони дійсно люблять таке нехай символічну, але зброю. Навіть якщо застосовувати її, здавалося б, нікуди.
Набір для догляду за бородою і вусами. Спеціальні щіточки, масла і віск для укладання. Варто один раз спробувати, і він оцінить, наскільки м'якою стане борода.
Відеореєстратор або антирадар. Такі прилади завжди корисні, і від них не відмовиться будь-який чоловік. Ще б пак, з новим гаджетом його улюблена машина стане ще крутіше!
Сертифікат на пошиття костюму. Можна подарувати чоловікові з нестандартною фігурою, щоб зшити на нього ідеальний костюм. Сертифікат - зовсім не те ж саме, що похід в ательє або по магазинах, його точно треба буде реалізувати, щоб не пропадали сімейні гроші. Так що чоловік буде одягнений ідеально!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт