Feedback

Вибір подарунка для дитини

04.02.2014 593

Якщо вас запросили в гості на новий рік, 23 лютого чи 8 березня, а в будинку, куди ви йдете, є дитина, то йому потрібно купити окремий подарунок. Діти - дуже чуйні і нещирість вони відчують відразу, тому не даруйте їм подарунків, аби відкупитися. Подарунок повинен неодмінно сподобатися дитині .

При виборі подарунка для дитини враховуйте не лише його вік і стать, але і його переваги та інтереси. Якщо дитина захоплюється творчістю, то йому можна подарувати набори для малювання, ліплення , випалювання по дереву або бісероплетіння. Дуже хорошим подарунком можуть стати пазли для дітей, тим більше, що зараз можна придбати набори пазлів від найпростіших до складних.

Вибираючи подарунок, відмовтеся від стереотипів. Не всі сучасні дівчата грають в ляльки, і не кожен сучасний хлопчик прийде в захват від машинки або танка. Але всі діти вірять у чарівництво і чекають дива. Не даруйте дітям одяг чи взуття, ці речі їм потрібно купувати у міру потреби. Винятком тут може стати річ, яку дитина сама дуже хоче отримати .

Не зациклюйтеся на матеріальних подарунках. Адже можна подарувати дитині похід в аква- парк або в цирк. Підлітку можна подарувати похід в планетарій або в кінотеатр.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання із днем народження онуків, в якому знаходиться 79 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт