Feedback

Кращий подарунок чоловікові на 40-річний ювілей за версією чоловіків

05.12.2019 558

Чоловіки дійсно втомлюються на роботі, як раз в цьому віці 40 років йде пік кар'єри, нерідкі переробки, загальна емоційна і фізична втома. Дружина зазвичай в курсі робочого графіка чоловіка, і може спланувати спільну поїздку або відпочинок, нехай навіть ненадовго.
Ключовий момент поїздки в подарунок - те, що іменинник не бере участі в плануванні. На ньому не висить відповідальність побудови планів, броні готелів, вибору квитків і т.д. Він просто відключається від турбот і насолоджується відпочинком, де за нього вже все вирішили.
Поїздка на море або в інші країни. Найкращий варіант, щоб набратися нових вражень, спробувати цікаву кухню, відволіктися. Тільки вибирайте маршрут з урахуванням бутиків або місць, цікавих не тільки вам, а подаруйте тур, який був би цікавий саме йому. І не поєднуйте поїздку з шопінгом, нехай це буде суцільна розвага для вашого чоловіка.
Відпочинок в заміському будинку або в котеджі. Ще один спосіб відволіктися від суєти: виспатися в тиші, поплавати в басейні чи лазні, де буде вдосталь смачної їжу і ні про що непотрібно буде турбуватися. Як варіант, можна зняти номер в хорошому готелі, де є СПА-програми, сауни, басейни.
Відпочинок чоловічою компанією. Якщо у чоловіка є компанія друзів, можливо, варто зняти для них будиночок з сауною і відправити відпочивати, як вони це робили в відчайдушній юності. Або продумати варіант риболовлі на вихідні, якщо з виїздами туди виникають складності. Його друзі точно будуть захоплені вашим презентом.
Організація свята. Якщо ви нікуди не плануєте їхати, хоча б пообіцяйте влаштувати сюрприз і організуйте бронювання ресторану, збір друзів і близьких, порадьтеся з його кращими друзями. Загалом, зробіть так, щоб іменинник просто прийшов і святкував, і ні про що не дбав.
Подумайте, може бути, як презент чоловіку на 40 років ви можете влаштувати для нього відпочинок в дусі його безтурботних 20 років? Що він тоді любив? Чи згадує з ностальгією сплави по річці, ночівлі з палатками і гітарою біля багаття або походи на найкращі вечірки міста? Можливо, ви зможете зібрати його друзів і всі разом ненадовго повернутися в ту атмосферу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт