Feedback

Вибираємо найбільш вражаючий і оригінальний подарунок

03.12.2019 267

Щоб вразити чоловіка на день народження, доведеться постаратися, і краще за все - подарувати яскраві емоції і спогади про цей день, якось урізноманітнити його життя. Ось кілька ідей:
Прогулянка на яхті або катері. Чи давно ви так каталися, і робили це взагалі? З часів молодості багато що змінилося, і якщо в місті є річка або вихід до моря, швидше за все, є і послуга прогулянки.
Поїздка. В ідеалі - в іншу країну, або хоча б в інше місто, в столицю або в місто дитинства вашого чоловіка. Подорожі завжди хороші.
Виїзна рибалка. Якщо чоловік коли-небудь рибалив, йому точно сподобається така пригода. Зберіть друзів і влаштуйте таку розвагу і свято на відкритому повітрі.
Політ на повітряній кулі. Таке враження буває раз в житті і запам'ятовується назавжди.
Похід компанією в баню. Орендуйте приміщення і запросіть друзів. Якщо лазня на природі - там же можна буде приготувати шашлик, влаштувати пікнік.
Замовте вечерю на даху. Нехай все організує івент-агентство - від меблів і їжі, до музиканта і прибирання. Дуже незвично і романтично.
Влаштуйте цікавий розіграш. У тих же івент-агентствах вам запропонують різні сценарії на вибір, або ви можете придумати щось самостійно. Тільки так, щоб чоловік не надто злякався.
Незвичайна екскурсія. Навіть в невеликих містах є цікаві місця, про які ви напевно не знаєте, а чим більше місто - тим більше варіантів.
Квитки в кіно. Багато людей у ​​віці близько 50 років в останній раз були в кінотеатрі мало не в молодості - потім діти, робота, весь час не до того. Виберіть фільм в 3D або 4D і рушайте подивитися на сучасні технології.
Квитки на футбольний матч. Навіть якщо чоловік жодного разу не був на стадіоні, але любить дивитися матчі по телевізору - йому буде цікаво.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт