Feedback

10 оригінальних і незвичайних подарунків чоловікові на 25 років

02.12.2019 410

Для того щоб дійсно здивувати чоловіка, ми вам пропонуємо 10 кращих оригінальних подарунків чоловікові на 25 років, зокрема:
Власна домашня пивоварня компактного розміру, за допомогою якої ваш чоловік зможе приготувати улюблений напій по ексклюзивним рецептами і насолодитися його смаком в будь-який час, пригостивши своїх друзів.
Портрет іменинника в стилі шльопанці. Такий портрет робиться за улюбленим фото винуватця торжества. Вам знадобиться заздалегідь замовлена ​​заготовка і, власне, придбаний набір для створення такого портрета. За допомогою фарб, озброївшись гарним настроєм і креативом, ви зможете створити дійсно унікальний портрет.
3D ручка - це не просто ручка, це майже що чарівна ручка, про яку мріють навіть дорослі, і, швидше за все, ваш чоловік не є винятком. Тепер чудові малюнки він зможе створювати не на папері, а просто в просторі - навколо себе.
Телескоп, щоб щоночі разом ви змогли милуватися зірками на небі і, якщо раптом захочеться - підглядати за сусідами.
Апарат для приготування хот-догів, щоб навіть коли ви їдете по справах - чоловік зміг смачно і з задоволенням харчуватися.
Шолом з держаками для двох банок пива. Тепер під час цікавого спортивного матчу більше не доведеться відволікатися ні на хвилину, навіть на пиво.
Іграшка на радіокеруванні, наприклад, традиційний вертоліт або щось більш незвичайне - можливо навіть справжній робот або робот - домашній вихованець?
Набір для справжнього чоловіка, який включає в себе комплект інструментів для будівництва будинку і саджанець для посадки дерева, залишилося тільки виростити сина.
Домашні тапочки з підсвічуванням і підігрівом від USB-порту. Такі тапочки неодмінно стануть улюбленими вашому чоловікові.
Гамак для ніг - дуже зручна річ для людей, які багато часу проводять за комп'ютером, тепер можна буде сидіти в ще більш зручній позі, коли ноги відпочивають.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт