Feedback

10 незвичайних подарунків-вражень чоловікові на 25 років

02.12.2019 462

Щоб свято дня народження вашому чоловікові дійсно запам'ятався на довгі роки - подаруйте в якості презенту на День народження йому справжні емоції і найяскравіше враження, наприклад:
Відвідування картингу та участь у веселих гонках на цих милих машинках. Ваш чоловік отримає справжнє задоволення від такої розваги, і з радістю битиметься з вами на дорозі.
Політ на літаку, звичайно ж, в компанії досвідченого інструктора. Це стане незабутнім і дуже захоплюючим уроком для вашого іменинника і, безперечно, несподіваним подарунком чоловікові на 25 років.
Політ на повітряній кулі. Ви впевнені, що ваш чоловік хотів би політати, але не впевнені, що саме на літаку? Тоді відмінною ідеєю стане прогулянка в небі на повітряній кулі, особливо для зустрічі заходів. Такий вечір виявиться дуже красивим, приємним і романтичним.
Стрибок з парашутом - розвага для справжніх екстремалів. Якщо ваш чоловікє саме такий, то сміливіше даруйте йому подібний подарунковий сертифікат на 25 років.
Відвідування квест-кімнати, куди відправлятися найкраще в компанії дружини і друзів, щоб взяти участь в дійсно захоплюючому сюжеті з різними головоломками і завданнями.
Політ в аеродинамічній трубі. Не менш захоплююча розвага, ніж всі перераховані вище. Це відмінна можливість випробувати відчуття вільного польоту і, безумовно, незабутньо провести свій 25-ий День народження.
Відвідування лазні або сауни з комплексом різних релакс-процедур, наприклад, розслабляючий масаж з використанням ароматичних масел, частування смачним трав'яним чаєм та ін.
Урок дайвінгу - не тільки цікаво, а й дуже корисно, адже вже під час найближчої відпустки ваш чоловік з радістю зможе застосувати отримані навички і, пірнувши в морську глибину, помилуватися красою цього підводного світу.
Вечірка-сюрприз для коханого, організована спеціально на честь його Дня народження і за мотивами улюбленого сюжету з книги, ігри або фільму.
Урок екстремального водіння автомобіля. Якщо ваш чоловік вже має права, то йому просто необхідно взяти участь в цьому дуже корисному і цікавому заході. Тому можете сміливо дарувати такий подарунок чоловікові на 25 років.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт