Feedback

Діаманти в подарунок

03.02.2014 1104

Експерти ювелірного бізнесу дають поради, як же не загубитися в різноманітності діамантових прикрас, і як не придбати підробку замість справжніх діамантів.
Часто форма і ограновування використовуються як синоніми, адже вони означають одне і те ж. Але форма є характеристикою алмазу, тоді як ограновування описує вже діамант. Від ограновування залежатиме гра світла на діаманті.
Не зациклюйтеся на вазі діаманта в каратах. Якісне ограновування може зробити діамант зорово більше, ніж очікується, грунтуючись тільки на вазі цього дорогоцінного каменю.
Непрофесіонал може розрізнити блиск діаманта, а ось колір його він не відрізнить . Тому колір діаманта є його другорядною характеристикою, але не менш важливою, ніж ограновування .
Між діамантами в повний карат і в половину карата існує значна цінова різниця. Наприклад, зорової різниці між діамантом в 1 карат і в 0,9 карат немає ніякої, але за другий діамант ви заплатите значно менше.
Купувати прикраси з діамантами краще в відомому і зарекомендованому себе ювелірному салоні. При покупці впевніться, що дорогоцінний камінь сертифікований компетентною лабораторією з оцінки діамантів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження для коханої, дружини, в якому знаходиться 116 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт