Feedback

Що подарувати на 55 років татові: ідеї, пов'язані з хобі

14.11.2019 725

Якщо у батька є своє захоплення - відмінно! Це практично нескінченне джерело для дійсно цікавих йому подарунків. Завжди буде щось, чого у батька ще немає, і що зробить його відпочинок ще комфортніше наприклад:

Татові-дачникові можна подарувати садові інструменти, нові зручні шланги, газонокосарку. Хіт подарунку - бензопила, стане в нагоді однозначно. Як варіант - крісло-качалка або гамак, садові меблі, цікавий мангал або пристрій для барбекю. До речі, пошукайте в мережі гаджети для дачника, - зараз з'явилося багато всього, про що тато навіть не підозрює.
Татові-рибалці, мисливцеві або грибникові можна впевнено дарувати щось з тематичних товарів. Зручний одяг для лісу, кепку, сигнал клювання, складне відро, набір приманок, ніж-мультитул, термос, туристичну посуд. Ще ідея - зовнішній акумулятор для телефону на сонячній батареї, щоб зарядити смартфон в будь-який глушині.

Татові, який любить пікніки і відпочинок на природі - складні меблі, набори для пікніка, парасольку від сонця. Його порадує сумка-холодильник, щоб напої та продукти залишалися холодними і свіжими, органайзер в багажник. А може, навіть надувний диван, який в складеному стані мало не в кишеню поміщається, але витримує близько 150 кг.
Татові-бізнесмену або кар'єристу можна вручати ділові аксесуари, набори для письмового столу, інтер'єрні речі. Але в цілому, навіть якщо його робота - це його життя, краще вибрати іншу тематику. Ви його любите не тому, що він талановитий цінний фахівець, а просто тому, що він ваш тато. А ділові сувеніри подарують колеги і партнери.
Якщо здається, що тато нічим не захоплюється, подумайте над тим, що він робить у вільний час:
Дивиться телевізор - подаруйте новий, з великим екраном, або зручне крісло-гойдалку. Підключіть кабельне телебачення і оплатіть його.
Слухає музику - можна сміливо дарувати колонки, навушники, диски, аудіосистему, підписку на музичні сайти.
Розгадує кросворди - даруєте енциклопедію кросвордів підписку на улюблений журнал.
Читає - подаруйте подарункове видання улюбленого автора, або подумайте про електронну книгу, як варіант - можна оплатити підписку на електронну бібліотеку.
Проводить час за комп'ютером - купіть нову миша і клавіатуру (безшумні, бездротові або просто більш зручні), веб-камеру, великий монітор, колонки, збірник ігор (є навіть симулятори риболовлі).

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 55 річчям на ювілей, в якому знаходиться 58 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт