Feedback

Оригінальні подарунки, які можна подарувати татові на 55 років

13.11.2019 1382

Батько в такому віці може собі дозволити багато чого. Але чомусь батьки постійно в гонці за кар'єрою і в турботі про сім'ю, зовсім забувають про власні розваги, а сьогодні так багато всього цікавого, що він ще ніколи не робив, або давно не робив. Подумайте, можливо, організувати татові на день народження, щось із розваг:

Виїзна рибалка. Вся особливість такого заходу в тому, що все вже організовано: видадуть сучасні красиві вудки і наживку, все необхідне спорядження, і в красивому місці тато зловить велику рибу. Ви зробите гарні фото на пам'ять і влаштуєте пікнік з уловом прямо там.
Управління літаком. Це, звичайно, солідний презент, і якщо тато не боїться висоти, йому точно буде цікаво відчути себе справжнім пілотом. Ніяких навичок і курсів не потрібно, все точно вийде, а емоції залишаться на все життя. Ще й відео запишуть.
Поїздка на квадроциклах. Весело, можна відправитися всією сім'єю. Незвично, цікаво, і навіть навичок водіння не потрібно. Як варіанти, можуть бути заїзд на картингу, гонки на джипах і багато іншого, в великих містах вибір розваг дуже великий.
Незвичайна екскурсія. Наприклад, по дахах міста, або в секретний занедбаний бункер, або по письменницьких місцях, дивлячись що татові цікаво, і що можуть запропонувати в вашому місті. Гарна ідея, якщо від екстремальних і активних прогулянок тато категорично відмовляється.
Ще кілька варіантів:
Сертифікат на дегустацію пива / вина / віскі.
Урок екстремального водіння.
Політ на повітряній кулі або на вертольоті.
Прогулянка на яхті по річці.
Виїзд на пікнік з ночівлею в наметах.
Відпочинок в заміському котеджі з лазнею або басейном.
Тест-драйв снігохода.
Сертифікат на вечерю в ресторані.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 55 річчям на ювілей, в якому знаходиться 58 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт