Feedback

Що подарувати дружині за народження дитини

03.02.2014 690

Поява дитини в сім'ї - це велике свято для обох батьків. Традиційно, за народження дитини чоловік дякує дружині і дарує дорогі подарунком. Це можуть бути сережки з діамантами або автомобіль.

Автомобіль для жінки вибрати не так вже й просто. Будьте готові до того, що всі турботи про нього ляжуть на ваші плечі - адже ваша подружжя не буде його ремонтувати сама. Так що вибирайте для неї машину, не тільки легку в управлінні, а й досить просту в обслуговуванні. Звертайтеся тільки до перевірених дилерам, у яких можна без обману купити Renault.

Вибираючи автомобіль для жінки, відштовхуйтесь від деяких параметрів. Перший параметр - це розмір машини. Мається на увазі розмір салону. Розмір автомобіля підбирається відповідно до переваг і запитами жінки. Комусь подобаються величезні автомобілі, а хтось віддає перевагу компактні малолітражці.

Коробка передач. Автоматична коробка дорожче, як за вартістю, так і з обслуговування. Автомат б'є по ходових характеристиках автомобіля, витрачає більше бензину і дає менше влади над автомобілем. Але в міських дорожніх умовах більш зручна і комфортна саме автоматична коробка передач.

Об'єм двигуна і його потужність. Чим більше об'єм і потужність двигуна, тим більше палива витрачає автомобіль.

Зручність і безпека. В автомобілі ваша дружина буде возити дитину. Тому продумайте заздалегідь, які додаткові аксесуари для безпеки вам будуть потрібні.

Спокійно і не поспішаючи обміркуйте кожен етап, і тільки після цього відправляйтеся на пошуки автомобіля в подарунок для вашої дружини .

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на хрестини, в якому знаходиться 74 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт