Feedback

Недорогі і корисні подарунки татові на день ювілей 50 років

12.11.2019 338

Майже всі чоловіки - дуже практичні люди. Це добре, адже ви легко можете вибрати хороший недорогий і корисний подарунок батькові на 50 років:

Організатор для різних потрібних в побуті речей. Такий органайзер можна зберігати, наприклад, у вітальні і складати в нього газети, футляр для окулярів, різні пульти від техніки і багато іншого.
Ключниця, яку можна буде повісити біля самих дверей на стіні і більше не турбується, що ключ десь загубляться у великій квартирі або будинку.
Набір інструментів в спеціальному компактному валізці, який буде зручно брати з собою в автомобіль або зберігати в гаражі. Чудова і практична ідея недорого подарунка татові на 50 років від сина.
Брелок з функцією звукової сигналізації, яка просто незамінна для пошуку зниклих ключів.
Фонтан на підлогу - елегантна прикраса для квартири і будинки, що додає відчуття справжнього домашнього затишку і корисна для нервів штука.
Цифрова фоторамка, в якій один за іншим будуть змінюватися кращі фотознімки іменинника, його сім'ї і друзів, нагадуючи про найприємніших події і моменти з життя.
Гамак для ніг - відмінна ідея для подарунка татові на 50 років, особливо, якщо він тривалий час проводить за робочим або комп'ютерним столом. Тепер його ноги більше не будуть втомлюватися від незручної пози.
Портативний зарядний пристрій, який може знаходитись завжди під рукою (в кишені, бардачку автомобіля, в діловому портфелі та ін.) І за допомогою якого можна в будь-який зручний час зарядити гаджет.
Універсальний пульт, завдяки якому можна управляти відразу декількома побутовими приладами в будинку.
Ортопедичні вироби, наприклад, подушка або матрац, щоб сон іменинника завжди був міцним і здоровим.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт