Feedback

Недорогі подарунки татові на день ювілей 50 років

11.11.2019 548

10 недорогих подарунків татові на 50 років для хобі
Якщо ваш тато має своє хобі, якому він з радістю присвячує свій вільний час, то хорошим вибором стане подарунок, як раз і пов'язаний з подібними захопленнями майбутнього іменинника. Пропонуємо звернути увагу на наступні подарунки для хобі батькові на 50 років:

Охолоджуючі камені для віскі в спеціальному мішечку. В якості презенту на День народження вони підійдуть справжньому цінителю цього напою його смаку і аромату.
Набір посуду для походу, призначений спеціально для таких заходів як рибалка, полювання, туристичні походи в гори та ін.
Набір для пікніка, що включає в себе досить місткий кошик і комплект посуду на кілька персон.
Набір шампурів з незвичайними ручками і в зручному тубусі, щоб на природі легко можна було організувати чудовий пікнік зі смачними шашликами.
Набір шахів в незвичайному дизайнерському виконанні, наприклад, у вигляді фігурок-лицарів. Такими шахами можна чудово прикрасити власний кабінет і, звичайно ж, завжди зіграти партію-другу з друзями.
Невеликий порохозбирач (модель міні) за допомогою якого можна почистити комп'ютерну клавіатуру. Подарунок стане в нагоді людині, яка любить багато часу проводити за комп'ютером.
Чохли для автомобільних сидінь. Стильна модель таких чохлів стане справжньою окрасою салону транспортного засобу і захистить сидіння від всіляких пошкоджень або забруднень.
Іменний келих для різних напоїв: починаючи від віскі і закінчуючи пивом. Адже тільки справжній гурман розуміє, наскільки сильно смак напою залежить від правильно обраної подачі.
Гамак для прекрасного відпочинку на природі в колі близьких людей або друзів - ідеальне рішення для «дачника».
Все для занять спортом, якщо іменинник прагне підтримувати себе в хорошій фізичній формі. Це можуть бути такі необхідні аксесуари, як пляшка для води, напульсник, мобільний додаток для відстеження активності та багато іншого.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт