Feedback

Презенти батькові на ювілей 70 років для здоров'я та самопочуття

11.11.2019 412

Щоб проявити турботу про здоров'я і самопочуття вашого тата, ви можете йому презентувати на ювілей подарунки для здоров'я:

Путівка в класний будинок відпочинку або санаторій з комплексом розслаблюючих і відновлювальних процедур, де можна чудово відпочити і відновити сили.
Електропростирадло, на якому вже точно буде тепло спати навіть в найхолодніші зимові дні.
Ортопедичні вироби (матрац або подушка) для дійсно міцного і здорового сну.
Іонізатор повітря з додатковою функцією ароматизації приміщення. Такий пристрій забезпечить в приміщенні оптимальний мікроклімат.
Соляна лампа, яка, нагріваючись, надає найбільш сприятливий вплив на організм і здоров'я, а тому стане чудовим каганцем.
Домашній тренажер, що дозволяє підтримувати хорошу фізичну форму, навіть займаючись в будинку.
Абонемент на відвідування басейну, адже, як відомо, саме такий вид фізичного навантаження по праву вважається найкориснішим.
Спеціальна масажна накидка на крісло (домашнє, комп'ютерне, письмове або автомобільне), що забезпечує легкий розслабляючий масаж.
Рефлекторні тапочки, які надають акупунктурний вплив на стопи.
Килимок для ванної кімнати, що імітує морські камені і, як результат, що забезпечує якісний масаж ніг.
Подарунок - це, безумовно, важливо, але ще більше значення має приділена імениннику увага і ваш час. Підберіть якомога більш щирі і теплі слова, щоб їх було дійсно приємно почути вашому татові, і щиро привітайте його, проведіть з іменинником весь день, просто поговоріть і тато буде щасливий! У такому випадку його День народження стане по-справжньому радісним і незабутнім святом.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 70 річчям на ювілей, в якому знаходиться 58 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт