Feedback

10 кращих класичних подарунків батькові на 70 років

11.11.2019 321

Звичайно ж, саме класика - це те рішення, яке ніколи не дозволить поставити вас в незручну ситуацію і подарувати непотрібну імениннику річ. Адже подібні подарунки - це саме ті предмети, які завжди повинні бути у справжнього чоловіка, незалежно від його віку і впливу моди. Отже, кращі класичні подарунки татові на 70 років:

Туалетна вода. Швидше за все, до свого віку, ваш іменинник вже визначився з улюбленим ароматом, тому подаруйте в якості подарунка йому саме цей парфум в святковій упаковці.
Сорочка класичного крою з спокійним забарвленням, щоб вона могла ідеально вписатися в будь-який гардероб.
Краватка або метелик відомого бренду. Вибір конкретного аксесуара залежить виключно від смакових уподобань самого винуватця святкування.
Місткий портфель з натуральної шкіри, яким можна буде ефектно доповнити практично будь-який образ: починаючи від повсякденного або ділового і закінчуючи святковим.


Запонки - аксесуар, який ніколи не буде зайвим в гардеробі стильного чоловіка.
Сучасна модель станка-бритви або ж класична небезпечна бритва з набором необхідної косметики.
Щоденник в ексклюзивній шкіряній палітурці в комплекті з фірмовою ручкою для нотаток.
Ремінь з натуральної шкіри в зручній коробці. Дуже добре, якщо це буде модель з двома змінними пряжками: одна для урочистих і ділових образів, друга - для повсякденних.
Наручний годинник. Наприклад, це може бути дорогий швейцарський годинник ручної роботи або демократичні за вартістю моделі вітчизняних виробників.
Парасолька-тростина, яка стане стильним аксесуаром вашого татуся в дощові дні.
Всі перераховані вище традиційні подарунки можна здорово індивідуалізувати і зробити більш особистими, вдавшись до допомоги професійного гравірувальника завдавши короткий пам'ятний напис, вишивши вишивку або принт.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 70 річчям на ювілей, в якому знаходиться 58 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт