Feedback

Що подарувати сестрі на 14-16 років?

07.11.2019 713

Не дивно, якщо ваша сестра кілька разів за рік змінить стиль та імідж в пошуках себе. Краще їй в цьому не заважати. Головне - допомогти залишатися собою.
Набір срібних аксесуарів. Це вдалий подарунок практично для всіх дівчат, оскільки браслет з срібних деталей можна зібрати самостійно на свій смак. В набір входять і підвісний годинник, і яскраві намистини, що не залишить байдужою жодну любительку стильних штучок.
Навушники для плеєра або телефону. У них здорово слухати аудіокниги і улюблену музику. Красива фотосесія у фотографа-професіонала - такий сюрприз зміцнить впевненість в собі і надовго залишить приємні враження. А самі краще фотографії можна і на аватарку в профілі поставити.
Що подарувати на Новий рік сестрі? Доречно буде подарувати електронну книгу, в якій можна буде і відповіді на квитки вивчити, і книгу улюблену прочитати.
Якісний манікюрний набір. Такий набір потрібен кожній люблячій себе дівчині, адже щоденний догляд за нігтями і пальчиками не втратить актуальності ніколи. Та й що може бути гірше зламаного нігтя?
Білет в кіно на Новорічну прем'єру. А ще краще, якщо ви підете разом, щоб розділити враження. Зберегти дружбу з сестрою в цьому непростому віці дуже важливо: від цього залежать ваші подальші відносини і взаємовиручка. Будьте поруч, щоб подарувати їй свою турботу, і теплий відгук не змусить себе чекати.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.






Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт