Feedback

Список подарунок, які не варто дарувати в День святого Миколая

05.11.2019 325

Якщо ви вірите в погані прикмети і забобони, тоді вам точно потрібно знати про подарунки, які не варто дарувати на день Миколая:

Годинники. Годинники вважається поганим подарунком не тільки в День святого Миколая, адже для багатьох народів годинник - поганий знак, який символізує неприємності і навіть смерть людини. Якщо і роблять такий подарунок - просять за нього символічну суму. Теж стосується і подарунка-гаманця.
Ножі. Європейці вважають, що дарувати колючі і ріжучі предмети - погана енергетика. З цими предметами приноситься нещастя в будинок.

Шкарпетки. Якщо жінка дарує чоловікові шкарпетки, то багато хто вважає, що незабаром цей чоловік покине будинок. Але хтось трактує подарунок в якості шкарпеток інакше. Наприклад, якщо свекруха подарує шкарпетки синам, тоді вони вийдуть з-під впливу матері.

Носові хустки. Хустка, як ви могли здогадатися, символ сліз і горя.
Книги. Книги не рекомендують дарувати коханому/коханій, адже вважають, що такий подарунок до розлуки, зрад.
Перли. У Стародавній Греції вважали, що перлини-сльози морських німф, а значить - провісник сліз.

Дзеркала. Подаровані дзеркала можуть принести в будинок неприємності. Такий подарунок краще вибирати з тією людиною, кому хочете його презентувати.

Скриньки. Якщо подарувати шкатулку, то для багатьох це означає, що людина, якій ви зробили такий презент - буде приховувати від вас щось.

Гребінець. Такий подарунок означає, що людина хоче вивідати всі ваші секрети.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Святий Миколай (Миколи Чудотворця) 2023, в якому знаходиться 92 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт