Feedback

Як вибрати подарунок - сюрприз для коханої жінки?

03.02.2014 622

Дівчата дуже люблять сюрпризи, і погодьтеся , дуже приємно побачити в очах коханої захоплення сюрпризом! Але проблема в тому, що самі дівчата не люблять говорити прямо про те, чого їм хочеться отримати в подарунок, вони чекають, що ви самі вгадаєте і плдаруєте їй найкращий у світі подарунок.

Тому вибрати подарунок - сюрприз для коханої дівчини, догодити їй з цим подарунком не так вже й просто, але цілком можливо.

У першу чергу, більше її слухайте, дізнайтеся більше про її мрії і смаках. Зазвичай в розмовах, як би між іншим, дівчата згадують про свої бажання. Якщо, наприклад, вона говорила вам, що завжди хотіла мати шкатулку з казок, то купіть їй красиву біжутерію, покладіть її у скриньку, стилізовану під малахіт, і піднесіть їй. Тільки вибирайте біжутерію з обережністю. Дешеву видно відразу, так що не заощаджуйте .

Завжди будуть актуальні сюрпризи , для яких не потрібен привід і які не так дорого коштують: шоколадки, квіти, іграшки або невигадливі прикраси. Такий маленький сюрприз теж викличе захолення у вашої дівчини, адже вона не очікувала його отримати .

Сюрпризи не повинні перетворюватися на рутину, інакше пропаде ефект несподіванки та магії. Намагайтеся , щоб подарунки були різноплановими, так вона не зможе вгадати, що саме ви подаруєте їй наступного разу. Не бійтеся помилитися, адже без проб ви ніколи не навчитеся підбирати саме ті подарунки , які їй сподобаються.

Як і будь-який подарунок з приводу, подарунок - сюрприз вимагає гарної упаковки. Наприклад , якщо ви збираєтеся подарувати дівчині прикраси, то упакуйте його в коробочку цукерок. Якщо ви живете разом, то сюрприз можна покласти їй під подушку або заховати його на кухні або у ванні так, щоб він відразу попався їй на очі.

Маленькі сюрпризи - це прояв уваги до дівчини, підтвердження вашої любові до неї.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт