Feedback

Як підібрати чоловічу сорочку?

22.10.2019 570

В основному існує три основних види: приталена - добре окреслює талію і плечі, вільна - підходить більше для повненьких чоловіків, і класична - сорочка, яка носиться тільки з краваткою.

Приталені - саме цю модель сорочки дуже складно підібрати. Підходить спортивним чоловікам. Категорично заборонена занадто худим і занадто повним, так як при неправильному поєднанні буде дуже сильно підкреслювати недоліки фігури. Якщо є можливість, то краще таку сорочку шити на замовлення, щоб були ідеально дотримані пропорції плечі-талія-стегна.
 
Класична - це вид сорочок, які носять всі офісні працівники. Ідеально виглядає з краваткою і піджаком, але не завжди підійде під джинси. Безсумнівний плюс цього виду - універсальність. По-перше, підходить майже будь-якої фігури. По-друге, таку річ можна носити як на роботі, так і в неформальній обстановці, наприклад, надівши під світшоти або кардиган. Для того щоб підтвердити свій статус на фірмах і компаніях, такі сорочки керівники і директори носять з запонками, які нерідко зроблені із золота.
 
Вільна - цей вид сорочок є найбільш зручним і практичним. Якщо чоловік часто ходить на різні збори, де старанно доводиться розмахувати руками, коли декламується презентація, то вільна сорочка - це те, що потрібно. Вона одночасно і дуже зручна, і в той же час не сковує рухи.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт