Feedback

Як вибрати ВІП подарунок для чоловіка

30.01.2014 610

Часто доводиться вибирати ВІП подарунки для чоловіків - ділових партнерів, начальника або гостей з-за кордону. У категорію таких подарунків входять аксесуари , гаджети, предмети інтер'єру та мистецтва, елітний алкоголь та набори для нього, а також подарункові сертифікати.

Вибір подарунка залежить від того, наскільки добре ви знаєте чоловіка, якому збираєтеся його дарувати. Також важливим є й привід для подарунка.

Якщо хочете показати свою повагу людині, то придбайте для нього хороший аксесуар. Аксесуари є найпоширенішим видом ВІП подарунка. До них відносяться портмоне, ручки, органайзери, запонки, затиски для краватки, запальнички. Аксесуари обов'язково повинні бути дорогими, якісними і по можливості від відомих виробників.

Предмети мистецтва та інтер'єрні речі можна подарувати в тому випадку, якщо ви не дуже близько знайомі з людиною, але ви повинні бути впевнені, що він розбирається в таких речах. Це можуть бути картини або їх якісні копії (але ні в якому разі не репродукції, зроблені студентами художнього училища), статуетки. З предметів інтер'єру відмінним подарунком може стати глобус-бар або книга-сейф .

Щодо нової форми подарунка є подарунковий сертифікат. Його перевага перед іншими видами подарунків полягає в тому, що людина сама вибирає для себе подарунок. Сьогодні можна придбати сертифікат на покупку будь-яких речей, ювелірних прикрас, побутової техніки. Окремо відстоять сертифікати на екстремальні розваги - стрибок з парашутом або політ на параплані .

При виборі ВІП подарунка для чоловіка постарайтеся дізнатися заздалегідь його бажання і плани. Ваш подарунок принесе людині справжню радість тільки тоді , коли в нього буде вкладена частинка вашої душі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт