Feedback

Яку ікону подарувати

21.10.2019 1000

Завжди доречно подарувати Святкову ікону, на якій зображують важливі історичні події з Біблії (Різдво, Вихід, Хрещення Господнє).
Іменна ікона - подарунок людині до Дня Ангела. На ній завжди зображується святий - небесний покровитель іменинника.
Є звичай, що перед хрещенням дитини дарували ікону з ликом святого, ім'ям якого його назвали. Срібна ікона - відмінний подарунок на хрестини.
На хрещення немовляти батьки все частіше замовляють натільну ікону, яка має певні параметри: 30 см в ширину і 50 см у висоту. Можна також замовити ікону на виріст немовляти. На натільній іконі зображують того святого, ім'я якого носить дитина.
З давніх-давен є традиція іконою благословляти молодих на шлюб. Молодій родині також дарували ікону з образами святих, небесних покровителів молодят. Іконами обдаровували і батьків нареченого і нареченої. Батькам нареченого дарували Ікону Спасителя, а батькам нареченої вручали ікону Богородиці.
Оригінальним подарунком буде сімейна ікона із зображенням святих, які сприяють чоловікові і дружині.
Відмінним подарунком буде образ помічника в професії. Можна знайти покровителів працівників навчальних закладів, медичних, органів поліції, держслужбовців, юристів, автомобілістів і інших професій.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт