Feedback

Грошове дерево в подарунок

30.01.2014 1321

Є дуже стара і красива китайська легенда, яка розповідає про грошове дерево. На гілках його висять золоті монети, а якщо його потрясти, то монети почнуть падати в сад, подібно до крапель дощу .

Тема, пов'язана з грошовим дощем, є однією з найпопулярніших серед любителів фен-шую.

Даруючи грошове дерево в подарунок, ви тим самим показуєте, що бажаєте адресату подарунка багатства, процвітання і достатку .

Зробити грошове дерево дуже легко. Для цього знадобляться грошові купюри, монети, пластилін, дріт або гілка дерева, парафін, шматочок фольги або срібна фарба, квітковий горщик. При виготовленні грошового дерева, його потрібно рясно прикрасити монетками, щоб вони звисали з його гілок вниз.

Щоб не мучитися із різанням дірочок в монетках, візьміть китайські виробні монетки. Купюри також можна взяти несправжні. Адже в фен-шуй головне - символізм, а не самі предмети.

Гілочку дерева потрібно злегка обчистити, щоб прибрати нерівності кори. Потім її потрібно обмотати фольгою або покрити сріблястою фарбою. Після того , як фарба висохне , гілку потрібно закріпити в горщику за допомогою парафіну, або поставити її у цемент. Коли зукрепітель застигне , дерево можна прикрасити монетами і купюрами. Також не забудьте прив'язати стрічку червоного кольору , яка значно збільшить енергетику дерева.

Грошове дерево готове, його можна дарувати .

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт