Feedback

Обираємо подарунок начальниці

17.10.2019 324

1. Грандіозний подарунок жінці на день народження - букет квітів, красиво оформлений руками досвідченого флориста. Здавалося б - досить банально, але ще жодна жінка не змогла встояти при вигляді запашних троянд, яскравих лілій або гербер.
 
2. Живі квіти у вазонах також стануть відмінним подарунком для жінки-шефа. Наприклад, можна подарувати карликове тропічне дерево в красивому горщику, яке буде гармонійно вписуватися в інтер'єр кабінету або будинку. Не беріть занадто примхливі квіти, перед покупкою розпитайте у продавця про всі тонкощі догляду за рослиною.
 
3. Унікальні дорогі подарунки начальниці - речі ручної роботи, наприклад, оригінальна шкатулка, зшитий вручну плед або вишукана ваза з авторськими малюнками. Креативно виконаний виріб прикрасить будь-яке приміщення, а головне, що іншого такого ви не знайдете ніде.
 
4. Ви втомились від банальних подарунків і шукаєте щось що запам'ятається і незвичайне, подаруйте повітряні кулі з гелієм. Такий подарунок напевно запам'ятається надовго, а доставка куль подарують феєричне враження як на одержувача, так і на всіх оточуючих.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎉Привітання для керівника, в якому знаходиться 87 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Як вибрати подарунок керівникові

    Як вибрати подарунок керівникові

    Робити подарунок керівнику від колективу прийнято як мінімум раз на рік - на День Народження. Але ж є ще й Новий Рік, і день Захисника Вітчизни. А в деяких фірмах прийнято робити подарунки керівнику у день народження фірми. І кожен раз виникає питання - що ж подарувати? А ... 3372

  • Що подарувати начальникові

    Що подарувати начальникові

    Багато колективів стикаються з непростим питанням - що подарувати начальникові? Що дарувати людині, у якої все є? Для початку подарунок повинен бути непростим, елегантним, оригінальним, ексклюзивним. Також вибір подарунка буде залежати від статі ... 3759

  • Ручка в якості подарунка: поради

    Ручка в якості подарунка: поради

    Ручка у ... 1857

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт