Feedback

Що потрібно враховувати, вибираючи подарунок на день народження

15.10.2019 691

Як вчить нас безсмертний твір О. Генрі "Дари волхвів", важливий не сам подарунок, а бажання зробити людині приємно. Емоційна складова, безумовно, дуже важлива, але якщо презент виявиться корисним і практичним, іменинник зрадіє вдвічі. Тому подарунки на день народження потрібно вибирати з урахуванням віку дарувальника, його захоплень, професії, соціального статусу та сімейного стану.

Чашки з приколами, захоплюючі ігри для компанії або мотивуюча скретч-карта може не прийти до душі літній людині, але викличе захоплення іменинника у віці від 20 до 30 років, а на додаток розвеселить компанію запрошених друзів. Якщо Ви запрошені на іменини до людини, яку знаєте не дуже добре, то краще не експериментувати і подарувати більш стриманий презент. Вітаючи шефа, рекомендується відмовитися від аксесуарів зі смішними зображеннями і підібрати класичні канцелярські товари преміум класу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт