Feedback

Червоні, білі чи помаранчеві троянди вибираємо у подарунок

10.10.2019 4891

Червоні троянди

Червоний колір бутона троянди користується найбільшою популярністю. Це королева троянд, символ пристрасті і неприборканого бажання: дарує червоні троянди людина в тій чи іншій мірі виражає свою любов. Троянди червоного кольору також прийнято підносити в знак прихильності, захоплення і поваги.

Білі троянди
Білі троянди завжди вважалися знаком невинності і чистоти, вони говорять про захоплення первозданної, неземною красою того, кому підноситься букет. Саме білі троянди вручаються, щоб висловити щиру, вічну, непорочну любов, проте не пристрасть. Ось чому прийнято дарувати букети на весілля з троянд саме білого кольору.
помаранчеві троянди

Букет помаранчевих троянд допоможе без слів висловити ентузіазм і ваші найкраще побажання. Також він передасть п'янкі, гарячі почуття закоханої людини. Помаранчевий колір троянд символізує чарівність і величезну гордість, яка вас переповнює по відношенню до одержувача подарунка.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт