Feedback

Фотогравіювання на металі

30.01.2014 559

Фотогравіювання вважається чудовою можливістю піднести чудовий подарунок своїм рідним чи друзям . Сьогодні дуже модно дарувати подарунки з фотогравірування.
Фотогравіювання може бути як основним подарунком, так і незвичайним сувеніром. Найчастіше для фотогравірування користуються металом, а взагалі, можна користуватися ще пластиком або акрилом.
Зроблена фотогравюра на металевих сувенірах допоможе додати індивідуальності навіть простим речам. Необхідно мати тільки фотографій або зображення, які Ви бажаєте нанести, ну а що залишилося повинні зробити професійні майстри, при цьому вони обов'язково повинні будуть врахувати всі Ваші побажання.
Такі подарунки ідеальні для весіль за допомогою фотогравюри можна наносити малюнки, вітальні написи, дату одружень і т.д.
Як сувеніри можуть бути використані звичайні жетони, кулончики, фляжки, портсигари та інші металеві предмети.
Фотогравіювання може бути нанесена на свій виріб, або на вироби які запропонує спеціальна компанія котра цим займається.
Перевага таких подарунків - довговічність фотогравірування. Вона не буде стиратися, змиватися, тьмяніти, біліти і т.д.
Бажаючим подарувати солідний подарунок, рекомендується свою перевагу віддавати металу. Адже він дає можливість створювати довговічні і представницькі аксесуари та сувеніри.
Можна створювати гарні візерунки на самих різних поверхнях.
Фотогравіювання на металевих виробах забезпечує передачу найскладніших знімків або малюнків, які можуть включати навіть прямі кути або тоненькі елементи .
При фотогравіруванні відбувається обробка фрезою і алмазним напиленням, тому вона надає аксесуару природність і світлову грайливість.
За допомогою фотогравірування Ви отримуєте чудову можливість поринути в старовину і подарувати своїм близьким яскраві, барвисті моменти, які пронесуть пам'ять на довгі роки.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт