Feedback

Подарунки на День бухгалтера

01.07.2021 911

Офісне приладдя. Офісне приладдя буде безпрограшною ідеєю подарунка. Підставки для паперів, канцелярський ніж, органайзер, лупа, блокнот, щоденник, ручка знадобляться в роботі бухгалтеру.

Онлайн розрахунок податку на додану вартість (ПДВ) із зміною % ставкою, ввівши суму з ПДВ, без ПДВ або тільки сам податок і система розрахує все решту автоматично

Комп'ютерні аксесуари. Бездротова комп'ютерна миша або клавіатура, трійник для USB, веб-камера, оригінальний USB-накопичувач (наприклад, у формі злитка золота) зроблять роботу за ПК більш комфортною.

Комп'ютерне крісло. Професійна діяльність зобов'язує бухгалтера проводити багато часу за комп'ютером, що може згубно позначитися на стані спини. Ортопедичне крісло послужить корисним подарунком. Воно зменшить навантаження на хребет і допоможе уникнути проблем зі здоров'ям. Крісло має регулюватися в усіх площинах, а його м'яка частина - складатися з гігроскопічного матеріалу.

Подарунковий сертифікат. Грошовий сертифікат буде приємним сюрпризом. Він дозволить самостійно вибрати в магазині потрібну річ. Жінці буде до душі сертифікат в салон краси або ювелірний магазин, чоловікові - в магазин риболовлі або полювання. Універсальним варіантом стане сертифікат на покупку побутової техніки.

Скарбничка-сейф. Скарбничка в формі сейфа з кодовим замком послужить прикольним подарунком. Вона допоможе накопичити гроші і надійно зберегти їх.

Солодощі. Шоколад у вигляді монет або купюр, торт у формі калькулятора або бухгалтерського звіту приємно здивує винуватця торжества. Він стане оригінальною прикрасою святкового столу.

Калькулятор з мемо-панеллю. Робота бухгалтера пов'язана з постійними розрахунками. Тому калькулятор з мемо-панеллю послужить незвичайним і корисним подарунком. Він допоможе поєднувати розрахунки з записами. Записи можна робити звичайним маркером на спеціальній гладкій поверхні. Пристрій не вимагає заміни батарей, оскільки працює від світла.

Прес-пап'є. Прес-пап'є стане стильною прикрасою робочого столу і збереже папір в порядку, не дасть їм розлетітися. Ціннішим такий презент буде із іменним гравіруванням.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День бухгалтера України 2024, в якому знаходиться 117 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт