Feedback

Букет для вчителя в подарунок

26.09.2019 402

1. Щороку мода на квіти змінюється, і на шкільній лінійці це легко помітити. Раніше вчителям дарували величезні букети гладіолусов, а сьогодні в тренді акуратні композиції з найрізноманітніших квітів.
 
2. Нерідко флористичні композиції прикрашають тематичним декором. Квіти для улюбленого педагога - не виняток. Букет можна скласти, використовуючи осіннє листя, яскраві букви і навіть олівці. А викладачеві музики сподобається незвичайний букет з нотами і скрипковим ключем.
 
3. Пам'ятайте, що першокласникові нести або тримати об'ємні квіти може виявитися не під силу. Малюк швидко втомиться і мало що побачить через «перепони» перед собою. Тому букет за ростом дитини купувати абсолютно ні до чого.

4. Занадто дорогі і ексклюзивні квіти вчителям дарувати не прийнято. Такі подарунки сприймається як хабар, поганий тон, бажання виділитися серед інших учнів. Але є винятки. Якщо це подарунок від усього класу з нагоди дня народження або іншої події, то букет просто зобов'язаний бути шикарним. Від імені всього класу можна подарувати цілий кошик квітів або букет з цукерок.
 
5. Не забувайте про головний недолік будь-яких живих квітів - вони швидко в'януть. Тому вибрати букет для вчителя бажано найсвіжіший, щоб він міг простояти хоча б кілька днів.
 
6. Має значення також вік педагога. Молода вчителька буде рада квітам світлих відтінків - білі, рожеві, жовті, з невеликими бутонами. Наприклад, орхідеї, тюльпани, півонії, лілії, чайна троянда.
 
7. Викладачеві з солідним стажем краще вручити букет, складений з квітів насичених і яскравих тонів. Ідеально підійдуть великі червоні троянди, жоржини, півонії, хризантеми і навіть осінні соняшники.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День вчителя 2024, в якому знаходиться 106 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт