Feedback

Сюрприз у подарунок для батьків або другої половинки

24.09.2019 1088

Сертифікат на певну поїздку або ж на певну суму хороший варіант для подарунка. Маршрут одержувач вже вибере самостійно. Візьміть будь-яку красиву пляшку, наприклад, з-під шампанського. Наповніть її піском, декоративними камінчиками, мушлями, намистинами і вкладіть туди сертифікат. Його потрібно попередньо згорнути в трубочку і обв'язати стрічкою. Такий сюрприз не залишить нікого байдужим.

Візьміть велику подарункову коробку і безліч різнокольорових конвертів. У кожен вкладіть записку, в якій будуть привітання і теплі побажання. А ось в одному конверті буде сертифікат або подарункова карта. Одержувачу обов'язково сподобається такий несподіваний і приємний сюрприз. Можна приготувати 5 коробок різної величини. Вони повинні бути такими, щоб легко вставлялися одна в одну. Кожну коробку можна наповнити приємними дрібницями, а в саму останню помістити подарункову карту.

Подарувати до свята своїй близькій людині фотоальбом. У ньому вже повинні бути різні фотографії. Наприклад, це можуть бути сімейні фотографії з відпочинку або будь-яких урочистостей. Замість однієї фотографії, ближче до кінця альбому вкладіть абонемент або сертифікат. Це буде дуже несподівано.

Можна вкласти абонемент в самий звичайний конверт, наклеїти марки і вказати адресу одержувача. Покладіть конверт в його поштову скриньку. Одержувач буде приємно здивований, отримавши листа, всередині якого його буде чекати приємний сюрприз.

Якщо ви плануєте подарувати сертифікат або подарункову карту розважального центру дитині, то її можна помістити в банку з різними солодощами. Знайди банку з щільною кришкою, наповніть її різнокольоровими льодяниками або драже, вкладіть в середину сертифікат.

На банку обов'язково зробіть цікавий напис, наприклад, «Для гарного настрою» або «Ліки від нудьги». Дитині обов'язково сподобається ваш сюрприз.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт