Feedback

Прикмети на Великдень

29.01.2014 1552

Народні прикмети не змогли обійти стороною навіть таке релігійне свято як Великдень. Згідно з повір'ям, якщо в п'ятницю, тобто за два дні до самого свята, виглянути у вікно і побачити чоловіка, то в перебігу найближчих трьох місяців вас і вашу родину очікує благополуччя. А от при вигляді літньої жінки все буде навпаки, удача, на жаль , повернеться до вас спиною . Побачені тварини теж мають своє значення, так собака - звісник туги, кішка - прибутку, а птахи до нового і приємного знайомства.

Дівчата, які не можуть вийти заміж цього дня мають можливіст усе виправити. Треба віддати людям, тим, хто просить милостиню рушник, яким вона витералась в чистий четвер . До нього, також необхідно додати фарбовані яйця. Найближчим часом з'явитися потенційний наречений.

У великодній день можна дізнатися, що чекає кожного члена сім'ї. Для цього, треба кожну паску присвятити окремій людині і загадати на нього. Якщо здоба вийде акуратною і хорошою, то господаря чекає благополуччя, якщо паска провалитися або підгорить, то хвороба і навіть смерть.

Традиційне вітання в цей день «Христос Воскрес» чоловік і дружина не повинні вимовляти прилюдно, так як за повір'ям через це їх чекає розставання .

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Великоднем(Пасхою) 2024, в якому знаходиться 232 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт