Feedback

В'язані речі у подарунок

18.09.2019 451

Квіткова ваза
Ажурний посуд для сухоцвітів, виконаний з ниток, виглядає оригінально. Він обов'язково порадує тих, хто любить такі букети. Готовому виробу потрібно надати форму за допомогою насиченого крохмального розчину. Інший варіант - якщо ажур з ниток є свого роду чохлом для звичайної посудини.
 
Шкатулка
Така річ створюється за тим же принципом, що і ваза. Можна в якості основи взяти баночку з-під сметани і вставити її всередину в'язаного виробу. Кришку скриньки прикрасити різнокольоровими в'язаними квітами і листям, доповнивши прикраси намистинками. Будь-яка жінка буде рада такому незвичайному подарунку.
 
Цукерниця
Ця цілком практична річ стане прикрасою кухні. Можна зробити повноцінний набір такого «посуду». Деякі за основу беруть звичайні серветки, вимочують їх у розчині крохмалю або цукру і надягають на болванку, якою служить відповідний каганець. Після цього на столі з'являється незвичайний предмет з цукерками всередині, що нагадує про свято, з нагоди якого був подарований.
 
Іграшки
Варіантів таких виробів величезна кількість. Їх роблять з самої різної пряжі. Одні поміщаються в кишеню, інші можна використовувати навіть як подушку. Якщо зв'язати дитині прикольного кота або ведмедика, цілком можливо, що саме він стане для малюка справжнім другом, без якого він не захоче лягати спати.
 
Брелок
В'язаний гачком предмет такого плану може мати будь-яку форму. Брелоки, зв'язані гачком, являють собою ті ж іграшки, тільки зовсім невеликого розміру. При цьому вони дозволяють швидше знайти ключі в купі інших речей.
 
Якщо добре продумати дизайн подарунка з урахуванням характеру і пристрастей людини, якій передбачається його вручити, можна буде тільки радіти, наскільки доречно сподобався презент.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження бабусі, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт