Feedback

Індивідуальні презенти екоподарків

17.09.2019 367

Набір різних органічних засобів для догляду може стати бажаним подарунком для близької людини. Для жінки добре б вибрати набір індивідуальної косметики, яка виготовлена ​​з натуральних компонентів і не містить парабенів. Крім того, можна зібрати цілий набір, в який, крім косметики, буде включено мило ручної роботи, флакончики з морською сіллю і різними корисними травами, рослинні масла для догляду за шкірою.
 
Подібний подарунок не забороняється підібрати і для чоловіка. Зараз легко знайти гель для душу, шампунь та інші засоби для чоловіків, в складі яких знаходяться виключно натуральні компоненти. Всі вибрані засоби для догляду можна скласти в дерев'яний бокс і доповнити презент гребінцем з натурального дерева або мочалкою з волокна кокоса. Непоганою ідеєю буде все це красиво упакувати в плетений кошик або оригінальні тканинні мішечки.
 
Як індивідуальний презент чоловікові можна подарувати набір ексклюзивних аксесуарів. Наприклад, це запонки, годинник, метелик і візитниця з натурального дерева. Такі вироби виглядають досить оригінально, також є можливість замовити іменні аксесуари.
 
Органайзер з натурального дерева - відмінний подарунок для тих, хто більшу частину часу проводить за робочим столом в офісі і дбайливо ставиться до навколишнього середовища. До такого екоподарку цілком можливо підібрати і необхідні аксесуари. Наприклад, це набір олівців та ручок, які виготовлені з цього ж натурального матеріалу.
Блокноти і щоденники, зроблені з вдруге обробленої сировини, теж будуть прекрасним подарунком, який оцінить кожен захисник природи.
 
Якщо ви вибираєте презент для дитини, то зверніть увагу на різні конструктори, пірамідки і пазли, які виготовлені з дерева. Батьки малюка будуть раді такому екоподарку для своєї дитини. Вибирайте лише якісні набори, щоб вони були абсолютно безпечні для малюків. Екологічні іграшки для дітей виготовляють без використання кольорового лаку і різних хімічних барвників, завдяки чому вони повністю нешкідливі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт