Feedback

Срібна підкова як подарунок

13.09.2019 1217

Підкова є своєрідним талісманом, здатним приносити удачу і захищати від злих сил. Такий благословенний оберіг має потужну позитивну енергетику.
З давніх-давен були засвідчені магічні якості дорогоцінного металу, з яких виготовлялися підкови. Згідно з історичними записами в Стародавньому Єгипті того, хто знаходив загублену кінну підкову, чекала велика удача в житті. Пов'язано це з тим, що в античності підкови робилися з золота. З того моменту і з'явилося таке повір'я, що знахідка підкови відкривала дорогу в щасливе й заможне життя. Її слід було принести в будинок і розмістити прямо над вхідними дверима, щоб знайдена річ стала справжнім оберегом від багатьох бід.

В наші дні також вважається, що дарування срібної підкови гарантує життя, повне щастя, багатства і удачі.
Підкову можна розмістити не тільки над вхідними дверима, але і в спальні біля ліжка. Існує думка, що завдяки цьому талісману в будинку буде панувати сприятлива енергетика.
 
В ювелірних салонах можна придбати не тільки великі талісмани для розміщення над дверима, але також кулони, сережки та браслети з підковами, виконані з дорогоцінних металів. Подібні речі мають стильний дизайн і є надійними варіантами при виборі актуальних і значимих презентів.
 
Для тих, хто хоче здивувати близьких і друзів, існують не тільки традиційні варіанти подарунків, а й інші креативні срібні сувеніри. Сюди можна віднести закладки для книг, запонки, ручки в футлярі, портсигари, гребінці ручної роботи, шкатулки з дзеркалами, пудрениці, вази і багато іншого. Аксесуари з дорогоцінного металу мріють отримати в подарунок як жінки, так і чоловіки.
Такі презенти зазвичай коштують недешево, але вони виправдовуються своєю довговічністю і високою якістю. Подарункові срібні вироби можуть бути найрізноманітнішими, тому кожен зможе знайти річ згідно його переваг.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт