Feedback

Оригінальні ідеї подарунків за вислугу років

11.09.2019 306

Коли відправляються на заслужений відпочинок то в такому випадку необхідно зробити хороший пам'ятний презент співробітнику, щоб він з трепетом згадував про свою роботу. Слід вибрати подарунок, який не відноситься до трудової діяльності, потрібно зробити акцент на захоплення людини. Такі подарунки можна умовно розділити на дві категорії: для чоловіків і для жінок.
 
Подарунки для чоловіка
Набір рибалки. Ви можете підібрати будь-які комплекти для риболовлі. Це можуть бути спінінг, надувний човен, спальник, лежак, намет і т.
Набір садового приладдя. Якщо працівник займається садівництвом, то такий подарунок буде дуже до речі.
Декоративні предмети для дачної ділянки. Такий подарунок точно порадує співробітника, це може бути маленький фонтан або різні фігурки, виконані з гіпсу.
Інтелектуальний подарунок. Якщо працівник любить грати в шахи або нарди, можна подарувати гарний дорогий набір для гри.
Власникам автомобілів можна подарувати різні засоби для догляду за машиною або музичні колонки. Також можна зупинитися на чохлах для сидінь.
Можна також презентувати жартівливі подарунки, головне, щоб це було зрозуміло і доречно. Це можуть бути, наприклад, статуетки за працю у вигляді різних відомих нагород.
Подарунки для жінки
У жінки з'являється більше часу на домашні справи, в зв'язку з цим можна подарувати гарну кулінарну книгу. Зазвичай їх відмінно доповнюють порожні розділи, призначені для власних записів.
Якщо робити акцент на кулінарії, то можна презентувати різні формочки для випікання печива або пирогів, а також фартух і рушники. Подарунок буде виглядати особливо цікаво, якщо всі предмети підібрати в одному стилі.
Любителькам в'язання або вишивання можна подарувати відповідний набір. А на додаток до цього презентувати книгу по рукоділлю.
Для тих, хто любить займатися кімнатними рослинами, можна вибрати красиві квіти. Також можна подарувати оригінальну декоративну вазу і різні інструменти, які знадобляться в догляді за рослинами.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт