Feedback

Як очистити подарунок?

09.08.2019 409

Якщо подарований подарунок, який за прикметами дарувати не можна, не варто впадати у відчай: такий презент можна очистити, позбавивши його таким чином від негативної енергетики. Є кілька способів це зробити.
Гроші
Якщо дати монетку у відповідь на подаровану річ, то негативний вплив буде нейтралізовано. Природно, мова йде не про повну вартість речі. Потрібно просто символічно «заплатити» дарувальнику.
 
Вода
Позбавити речей від поганої енергетики може вода. Досить протерти предмет вологою ганчіркою або промити під краном.
 
Вогонь
Інша стихія - вогненна - також допоможе в подібних ситуаціях. Необхідно запалити свічку і походити з нею навколо подарованої речі.
 
Сіль
У разі, коли презент не можна піднести до води або вогню, допоможе сіль. Можна помістити предмет у сіль і залишити на ніч, за умови, що він невеликий.
Якщо подарунок великий, можна просто посипати його сіллю, а через деякий час акуратно струсити.
 
При наявності сумнівів щодо подарованого предмета завжди можна нівелювати негативний вплив подарунка шляхом його викупу. Просто дати монетку дарувальнику і ні про що не хвилюватися. Традиційний список небажаних подарунків іноді поповнюється новими предметами. Але кожному вирішувати самому - підходить той чи інший предмет в якості подарунка чи ні. Незважаючи на існуючі прикмети, завжди потрібно радувати рідних і близьких приємними презентами.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт