Feedback

Даруємо жінці кружку

08.08.2019 916

Якщо ви розумієте, що все-таки потрібно подарувати щось більш дороге ніж кружка, можна доповнити презент різними наповнювачами - як мінімум тими ж цукерками. Альтернативними варіантами можуть стати пакетики чаю або стіки кави, а на принципово новий рівень такий презент може бути виведений акуратно складеною купюрою, всередині.

Оскільки для дівчини дуже важлива естетична привабливість подарунка, відшукайте можливість вручити не просто чашку, а, скажімо, комплект з блюдцем.
Важливу роль тут відіграє і упаковка - якщо вручаєте подарунок у коробці, не полінуйтеся купити ще й гарну стрічку, обв'яжіть нею презент і зробіть красивий бант. До речі, купюру можна заховати між самою чашкою і блюдцем, а всередину самої чашки поміститься практично будь-який ювелірний виріб.

Якщо привід для вручення значний і вагомий, то і подарунок повинен бути дорожче, але вручення чашок це не скасовує - просто їх повинно бути більше. Як показує практика, дорогими подарунковими сервізами користуються вкрай рідко, але мало яка господиня від такого відмовиться - її просто зачаровує, що ця краса і символ сімейного благополуччя тепер належить їй. Великим бонусом такого презенту для дарувальника є те, що він спочатку випускається як подарунковий набір, тому додатково прикрашати його не потрібно - треба тільки подбати про квіти і листівку. Найчастіше щось подібне вручають на порцелянове та срібне весілля - якщо набір виготовлений з відповідного матеріалу, то все доречно.
 
Термокружки частіше дарують все-таки хлопцям, а даремно - дівчині такий презент теж може стати в нагоді. Він в рівній мірі є актуальним і для офісної роботи, і для приємного проведення часу в компанії серіалів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт