Feedback

Кружка у подарунок чоловікові

07.08.2019 351

Щоб подарунок не виглядав чисто символічним, важливо не купувати першу-ліпшу посуд в найближчому супермаркеті, а пошукати щось цікаве серед сувенірів. Ще більш продуманим рішенням буде індивідуальне виготовлення чашки - сьогодні професіонали на ваше замовлення можуть написати на її боках що завгодно, ще й додати якісне зображення на стінки.
Більш того, деякі люди, яким близько образотворче та мистецтво оформлення, схильні самостійно оформляти посудину в домашніх умовах. Якщо ви на таке здатні, то сюрприз набуває особливого символічного значення, адже подарунок, виготовлений власними руками, завжди цінується більше.
 З огляду на типово чоловічу потребу в практичності презенту, хорошим варіантом залишається термокружка. Таке рішення відмінно підійде тим, хто не може толком виділити час для того, щоб випити вже готовий гарячий чай або каву - робота за комп'ютером або за кермом не завжди залишає таку можливість. Термокружка частково вирішує проблему, оскільки в ній напій холоне не так швидко, а деякі моделі через USB-кабель підключаються до мережі і навіть підігрівають рідини!
Якщо однієї чашки мало, можна вручити цілий набір - в нього, наприклад, може входити емальований кухоль, яку слід наповнити цукерками, а також чайна ложка і упаковка хорошого смачного чаю.
При грамотному оформленні такий презент здається досить гідним.
Якщо ж потрібно щось трохи більш солідне, зверніть увагу на набори гранчаків з підстаканниками або вручіть «старшого брата» чашки - келих.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт