Feedback

Як правильно дарувати гаманець?

07.08.2019 255

Кажуть, що при даруванні гаманця обов'язково треба покласти в нього грошову купюру.
Дійсно, краще не дарувати такий аксесуар порожнім. Перш ніж запакувати презент, в нього слід вкласти гроші. Бажано, щоб це була велика купюра. Чим більше вона буде, тим сильніше буде енергетика аксесуара, що дозволить залучити фінансове благополуччя. Варто пам'ятати про те, що цю купюру краще не розмінювати і не витрачати, інакше удача відвернеться від вас.
 
Крім того, можна подарувати гаманець, вклавши в нього будь-який талісман. Наприклад, це може бути китайська монета. Її можна знайти в будь-якому магазині феншуй. Це кругла монета з квадратним отвором посередині. Також в якості грошового талісмана відмінно підійдуть монетки, зв'язані червоною стрічкою. Кількість монет може бути абсолютно різною, так само як і їх значення. Дві монети - це відмінний талісман для того, щоб примножити свої багатства.
Якщо в гаманці буде зберігатися талісман з трьох монет, то це допоможе залучити фінансове благополуччя. П'ять монет притягують додатковий дохід. Шість монеток допомагають привернути удачу і нові корисні знайомства, допомога з боку. Вісім і дев'ять монет є символом успіху в будь-якій сфері діяльності. А ось сім монет використовувати не можна.
Всі монети перев'язані спеціальним вузлом, який символізує достаток і достаток.
 
Можна подарувати гаманець, вклавши в нього грошову купюру номіналом в один або два долари. На вигляд звичайна купюра є сильним талісманом для залучення багатства. Крім того, можна подарувати портмоне, попередньо вклавши в нього ювілейну монету або іншу монету, яка має історичну цінність або була випущена в рік народження одержувача.
Також щоб не дарувати гаманець порожнім, можна вкласти в нього спеціальну золоту купюру. Таку купюру теж легко можна знайти в спеціалізованому магазині, де продаються різні сувеніри феншуй. Як правило, це символічна золота купюра номіналом в два долари.
 
Крім того, можна подарувати гаманець, в якому вже буде «приманка» для грошей. Наприклад, це манна крупа, листок м'яти або кориця. Таку «приманку» слід помістити в невеликий мішечок з натурального матеріалу, бажано червоного кольору. Цей своєрідний талісман допоможе одержувачу залучити удачу.
У тому випадку, якщо вам подарували порожній гаманець, то не варто засмучуватися. Можливо, дарувальник просто не знав про існуючі прикмети або просто не вірить в них. Користуватися таким подарунком все одно можна, головне, нейтралізувати його негативну енергетику. Покладіть в новий аксесуар все ті купюри, які у вас є в гаманці, і покладіть його в затишне місце. Ніхто не повинен його бачити, діставати, відкривати. Рівно через тиждень можна буде дістати гаманець і користуватися ним. За сім днів новий аксесуар зарядиться позитивною енергетикою грошей.
Тільки не забудьте в нього самостійно вкласти один з тих талісманів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт