Feedback

Нюанси при виборі прикольних подарунків

02.08.2019 481

Не секрет, що погляд на одні і ті ж речі у різних людей різний. А все тому, що одному здається креативним і прикольним, може образити іншого. Це важливий аспект, адже мета подарунка з гумором - створити гарний настрій і запам'ятатися. Яким би не був жартівливий подарунок, він не повинен висміювати людини в очах оточуючих.
Наприклад, не можна дарувати труси або кубики з позами сексу - ці подарунки вважаються капосними. У них немає ніякого креативу: навіть якщо вони будуть відрізнятися незвичайною формою, смішними написами або дизайном, це не змінить бридкий підтекст презенту, особливо якщо він буде вручений при інших гостях. Такі подарунки принижують іменинника в очах усіх, натякаючи на його низький інтелект і нерозуміння місця, в якому він знаходиться.
 
Прикольний подарунок - не означає висміює. Не можна навіть в жартівливій формі проводити паралель між якимось недоліком іменинника. Роблячи подібне при гостях, можна образити людину, поставити його в незручне становище. Наприклад, даруючи парі презент у вигляді іграшок з секс-шопу, що дарує переходить норми пристойності і тим самим лізе в чуже інтимне життя.
Прикольний подарунок повинен підходити по вікову категорії того, кому він призначений. Це річ, яка може бути зроблена і своїми руками, але з позиції креативу. Наприклад, це може бути саморобна мухобійка з дерев'яною ручкою і тапочки.
Для більшого антуражу презент можна доповнити супровідною інструкцією із застосування.
 
Не варто дарувати дівчатам і пивні кухлі, крім того, далеко не всі жінки люблять жартівливі подарунки для лазні. Такі речі хороші як презенти між друзями чоловічої статі. Однак дарувати посуд, та ще й бити її «на щастя» - далеко не найкраща ідея. Розбитий сервіз може асоціюватися з прийдешніми бідами.
Чи не є креативними і прикольними подарунки у вигляді:
тапочки з дизайном під жіночі прокладки для менструації;
запальничка для сигарет з дизайном під хутряну мошонку;
косметична губна помада в формі пеніса або антистрес у вигляді чоловічих геніталій;
простирадло із зазначенням поз для сексу (пара без вас розбереться, що і як);
міні-гольф для гри в туалеті, сидячи на унітазі без штанів;
туалетний папір із зображенням політичного діяча, застиглого в поцілунку;
купка екскрементів або великий стрибучий павук.
 
В цілому, якщо знайти чітку грань між прикольним і вульгарним, подарунок має всі шанси стати особливим і видатним. Презент - це демонстрація нашого ставлення до винуватця торжества, він не повинен викликати огиду.
До того ж ступінь його прикольності буде залежати від часу дружби або ступеня споріднення.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт