Feedback

Що можна зробити своїми руками в подарунок на ювілей 50 років для жінки?

01.08.2019 2880

Якщо не знайшли подарунок на ювілей у магазині, то рішенням в такій ситуації стає самостійне виготовлення сюрпризу. Найбільш простим буде сувенір, куди більш корисним і потрібним стане мило ручної роботи. Своїми руками можна пошити милу плюшеву іграшку, яка буде надійним другом іменинниці, якщо вона проживає одна.
Для декору приміщення можна зшити стильні подушки, якими будуть прикрашені диван або ліжко.
Якщо подарунок готують родичі, то відмінним рішенням буде створення саморобних сидінь на табуретки для кухні або подібних виробів для вуличної лавки. Можна зробити гамак для комфортного відпочинку на природі. При наявності таланту до живопису відмінним подарунком буде картина з портретом іменинниці або якимось приємним для неї пейзажем.
Хорошим подарунком будуть в'язані речі:
светри і накидки;
шкарпетки, рукавички, шапки;
пледи і ковдри.
Створюючи речі, важливо робити їх з урахуванням зростання і комплекції іменинниці, ковдри з пледами має бути зв'язано з таких ниток, які будуть приємними на дотик, ніжними, але міцними.
Завжди приємним подарунком будуть солодощі, особливо торт. При наявності досвіду і таланту можна зробити дуже красивий святковий тортик з мастикою, всілякими фігурками, підписами, що порадує ювілярку. Начинка повинна бути продумана заздалегідь, щоб всім гостям, а особливо винуватиці свята, вона припала до смаку.
Величина кулінарного презенту повинна бути такою, щоб нагодувати кожного гостя свята, та й не обділити нікого.
Щоб зробити оригінальний солодкий подарунок, можна скласти букет з цукерок та інших солодощів, які любить іменинниця, стильно і красиво прикрасивши його. Можна спробувати зробити цукеркове дерево або щось подібне. Також можна зробити саморобну скарбничку, в якій іменинниця буде збирати кошти для реалізації своєї заповітної мрії. Якщо дарувальник про неї знає, на скарбничці може бути зазначено: «скарбничка для грошей на море», «скарбничка для покупки шуби» і т. Д.
Якщо подарунок роблять онуки, то від них найприємнішим подарунком буде:
малюнок всієї родини, адресований улюбленій бабусі;
листівка, зроблена своїми руками;
прикрашена рамка для фотографій і розміщення в ній фото бабусі з онуками;
вишивка декоративної серветки;
створення картонного або дерев'яного ящика для дрібниць.
Саморобний подарунок буде найціннішим, особливо на п'ятдесятиріччя, адже саме він покаже, як багато було витрачено сил і часу для того, щоб порадувати ювілярку. Чи стане зрозуміло, чи довго підбиралася ідея і як саме вона втілювалася. Саморобні подарунки, зроблені для неї, стануть яскравим проявом любові до неї.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт