Feedback

Подарунки від родичів на ювілей 50 років

01.08.2019 1110

Кращий презент батькам від дітей - це їх присутність, увага і любов, а що саме буде ними подаровано, це не так важливо. Діти ж повинні подумати про те, чого саме не вистачає в будинку і побуті їх батька і матері і відповідно до цього купити щось потрібне. Це може бути:
побутова техніка - пральна машинка, посудомийка, мультиварка, щоб полегшити побут батькам;
нові меблі - диван у вітальню, кухонний набір з столу і табуретів, нове ліжко з ортопедичним матрацом;
розважальні презенти - новий плазмовий телевізор, приставка для цифрового телебачення.
 
Оригінальний подарунок від сина чи доньки батькам на ювілей мами - це путівки на двох на море або в теплі країни, особливо якщо батьки до цього ніколи не бували за кордоном.
Якщо подарунок дарується тітці, то можна подарувати щось невелике, але потрібне.
Набір ниток для в'язання та спиць, гачки для плетіння, п'яльця і ​​нитки муліне - все це дозволить розвантажити дозвілля і зайнятися цікавою і корисною справою. Подарунки тещі або для свекрухи повинні бути більш значущими. Кращий подарунок в цьому випадку - це путівка в санаторій. Корисний подарунок, який можуть зробити родичі, - це невеличкі меблі у вигляді туалетного столика, полиць для книг або взуття, аксесуари для декору приміщення: дзеркала з гравіюванням, кришталеві або розписні вази, декоративні тарілки або цілі набори посуду.
 
Пам'ятний подарунок від зятя для іменинниці може виглядати як набір плетених меблів для дачі або приватного будинку, більш особистим буде створення відеофільму - привітання з участю всіх рідних і друзів жінки. Якщо зять добре співає, він може написати пісню спеціально для іменинниці і заспівати її або записати на диск, який і стане подарунком. На ювілей хресної можна вручити невелику коробочку з різноманітними дрібницями, які любить жінка: косметика, мило, предмети для хобі і багато іншого, що порадує ювілярку.
Якщо хочеться зробити особливий сюрприз, в якому візьме участь не тільки винуватиця торжества, але і всі гості свята, варто замовити професійного фотографа, щоб той зробив пам'ятні знімки кожного члена сім'ї, оформивши їх пізніше в стильну фотокнигу.
 
Якщо подарунок готують свахи, то варто звернути увагу на корисні дрібниці. Це може бути:
вафельница, щоб іменинниця завжди могла порадувати онуків смачним печивом;
йогуртница, що дозволяє готувати корисні і натуральні йогурти, які дуже корисні для здоров'я;
робот-пилосос, який сам прибирає в будинку, не змушуючи господарів ходити з ним по кімнатах;
зволожувач повітря, який допоможе створити оптимальний мікроклімат в приміщенні.
 
Подарунки від рідні можуть бути різноманітними, але всі вони спрямовані на те, щоб полегшити побут і життя іменинниці, порадувати її і проявити свою любов і повагу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт