Feedback

Восковий розпис яйця

21.01.2014 536

Одна з найкрасивіших великодніх традицій - це фарбовані яйця, особливо якщо розписувати їх ви збираєтеся воском. Найпростіший спосіб, полягає в наступному , розтопіть воскову свічку, занурте в рідкий віск пензлик і нанесіть малюнок на шкарлупі.

Однак, ви хочете підійти до розпису яєць дуже професійно. Тоді вам знадобитися спеціальне винахід. Його дуже просто зробити. Знайдіть дві однакові по ширині дощечки, стару гасову лампу і велику ложку, яку потім буде не шкода викинути. На дощечках встановлюєте ложку, в неї покладіть шматочок воску, між дощечками гасову лампу, поки вона горить, віск буде рідким.

Для того, щоб малюнок вийшов акуратним на білому яйця намалюйте простим олівцем візерунки, гілочки і так далі. Тепер дуже ретельно покрийте весь малюнок воском. Дайте йому застигнути , а потім пофарбуйте яйце в будь-якому харчовому барвнику, чим він буде яскравішим тим краще. А от зараз найголовніше, помістіть фарбоване яйце на дві хвилини в духовку, тільки не в мікрохвильову піч.

Коли виймете яйце, зніміть з нього воскову плівку, малюнок під нею залишиться білим, в цьому і є весь шик.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🐰 🌸⛪Привітання з Великоднем(Пасхою) 2024, в якому знаходиться 232 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт