Feedback

Як прикрасити стіл на Великдень

20.01.2014 665

Відмінною прикрасою пасхального стола, стануть квіти і свіжа травичка. Звичайно навряд чи на початку весни з'являться тюльпани, та й виростити їх на вікні в короткі терміни неможливо. Однак порадувати своїх близьких можна паростками. Візьміть кілька яєць, акуратно зніміть верхню частину шкаралупи і вилийте вміст , з яєчної суміші можна зробити омлет, і щось у цьому роді.

Шкаралупи промийте і добре просушіть, тепер насипте в неї землю і застроміть декілька насіння будь-якої трави, можна використовувати крес- салату. Всі яєчні горщики накрийте поліетиленом і поставте в контейнер. Вже через два дні з насіння з'являться паростки, а ще через три виростить зелена і пишна травичка. Коли це відбудеться вийміть шкаралупу з контейнера, встановіть її на блюдце, для цього на дно тарілочки налийте трохи клею ПВА. Навколо яйця укладіть красиві камені і намистинки. Для того , щоб вийшла зовсім квіткова композиція, зробіть з паперу невеликих метеликів і закріпіть їх на траві .

Для того, щоб яєчна шкарлупа не дивилася бідно, обмотайте її гірляндою, одягніть на нитку кілька бусинок. Один кінець гірлянди закріпіть в самій шкарлупі, а другий на блюдце. Вся ваша трав'яна композиція готова.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Великоднем(Пасхою) 2024, в якому знаходиться 232 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт