Feedback

Що потрібно врахувати при виборі подарунку на новосілля?

19.07.2019 496

При виборі подарунка важливо враховувати вік і сімейний статус господарів, ступінь близькості або спорідненості, смаки, рівень завершеності ремонту та дизайн інтер'єру, в квартиру або будинок купується сувенір. До приватного будинку зазвичай є ділянка. Тому подарунок на новосілля можна вибрати в садово-городарського напрямку, наприклад, декоративні фігурки або парканчики для клумб. Можливо, є баня, тоді доречно буде подарувати банний набір.
Дорогий за вартістю подарунок краще дарувати тільки дуже близьким людям, оскільки інших це може поставити в незручне становище. При цьому сам подарунок краще узгодити з господарями, доречний він буде якщо подарунок узгодити.
Це може бути побутова техніка або меблі.
 При виборі подарунка, можна звернутися до традицій. Наприклад, за старих часів дарували шерсть, що вважалася символом достатку. В даний час це можуть бути вироби з вовни або теплий текстиль, наприклад, ковдри. Також в будинок обов'язково вносився вогонь. Його можна замінити освітлювальними приладами. Настільні лампи і торшери коштують відносно недорого, при цьому можна вибрати як оригінальний, яскравий або веселий дизайн, так і більш строгий, відповідний до інтер'єру.
При цьому є подарунки, які можуть бути негативно сприйняті. Наприклад, алкоголь, ножі, виделки, годинник або підлогові ваги. Вважається, що подарунок на новосілля впливає на енергетику будинку, тому не повинно бути нічого негативного. Наприклад, ножі приносять в сім'ю розбрат, а алкоголь забирає здоров'я. Дарування годин вважається поганою прикметою - до розлучення, а ваги можуть бути розцінені як натяк на надмірну вагу.
 
 
Вкрай небажано дарувати на новосілля тварин, навіть якщо господарі проживають в приватному будинку. Висловлений інтерес і розчулення не завжди означають бажання доглядати за вихованцем, тримати його в будинку, у когось з мешканців може бути алергія. Інша справа, якщо це питання було заздалегідь узгоджено.
Також небажано дарувати подарунки, орієнтовані тільки на одного з господарів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт