Feedback

Ідеї ​​пасхального декору

20.01.2014 673

У Великодній день святковим повинен бути не тільки обід, а й вечеря. Для того, щоб створити відповідну атмосферу в другій половині дня, вам доведеться пограти зі світлом. Тут на допомогу прийдуть світильники і свічки, зроблені з яєчної шкаралупи.

Напевно у вашому будинку є настільна лампа, займемося її перевтіленням. Зніміть плафон. Вам знадобитися повітряна куля, надійти його і змастіть клеєм ПВА. Тепер обмотайте в хаотичному порядку вовняними нитками. Для того, щоб все просохло, необхідно три дні. Після цього, протягніть кулю і витягніть його через отвір. Зріжте загострену частину ниткової кулі і одягніть його на світильник. Від такого плафона по стінах і по стелі підуть ажурні узори .

Тепер по свічках. Купити бджолиний віск дуже просто. У декількох яйцях зробіть акуратні надрізи, тобто вам просто треба розділити їх на дві частини. З бавовняного шнура зробіть джгутики. Опустіть їх в шкаралупу і постарайтеся тримати максимально рівно, тепер залийте рідкий віск і дайте йому охолонути. Після цього яєчну шкаралупу можна забарвити на ваш розсуд, до речі, забарвити можна і віск, поки він рідкий додайте в нього кілька крапель фарби і все ретельно перемішайте. Для того, щоб такі свічки були стійкими , помістіть їх в підставку для яєць.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🐰 🌸⛪Привітання з Великоднем(Пасхою) 2024, в якому знаходиться 232 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт