Feedback

Подарунки зубному лікарюна День стоматолога

19.07.2019 1535

У День стоматолога прийнято вшановувати тих, хто рятує людей від нестерпного болю, дарує гарну посмішку, а якщо людина втратила свої зуби, то зубний лікар дарує нові. У цей день прийнято вшановувати тих, хто рятує людей від нестерпного болю, дарує гарну посмішку, а якщо людина втратила свої зуби, то зубний лікар дарує нові. У цей день можна дарувати подарунки зубному лікарю, техніку, хірургу, медичній сестрі, крім того, подарунок можна зробити людям, які проводять дослідження, які зробили сучасне лікування зубів безболісним. Ці люди заслуговують нашої вдячності.
Чоловікові-стоматологу можна подарувати:
годинник на руку;
блокнот в гарній обкладинці і дорогу ручку;
портфель або гаманець зі шкіри;
халат для будинку;
дороге вино або коньячну продукцію.

Жінка, яка присвятила себе роботі зубного лікаря, досить неординарна. Адже часто буває так, що за милим і ніжним виглядом ховається залізна леді з чоловічим характером. Робота стоматолога дуже важка, вона пов'язана зі стражданнями і болем людей, а це дуже вимотує, надає відбиток на психічне і фізичне самопочуття.
В якості презенту жінці на День стоматолога підійде:
елітний парфум;
косметичний набір відомої торгової марки;
дизайнерська сумка;
сервіз;
побутова техніка;
асорті з солодощів;
красивий шарфик;
мило, зроблене самостійно, або приладдя для ароматерапії.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Міжнародний день стоматолога 2024, в якому знаходиться 20 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт